Tegevuspurk “Emaga seiklustesse”

14,90

Meie “Emaga Seiklustesse” tegevuspurk on ideaalne viis ühise aja veetmiseks ja eriliste hetkede loomiseks oma emaga.

See sisaldab 15 lõbusat ja mitmekülgset tegevust, mis on loodud selleks, et teil oleks koos oma emaga põnev ja meeldejääv aeg.

Iga purgist tõmmatud tegevus on üllatuslik ja pakub võimalust avastada midagi uut koos oma emaga. Alates lõõgastavast spa-õhtust kodus kuni ühise kunstiprojektini või isegi päikeseloojangu vaatamiseni, see purk pakub mitmekesist valikut tegevusi, mis sobivad igale emale ja tema lapsele.

Oluline on mainida, et iga tegevus on hoolikalt valitud ja kavandatud selleks, et tuua teie suhtesse lähedust ning luua mälestusi, mis kestavad terve elu.

Üllatage oma ema selle erilise kingitusega ja looge koos temaga unustamatuid hetki!

Kirjeldus

Otsid midagi erilist emadepäevaks või lihtsalt selleks, et näidata oma emale, kui palju sa teda hindad? Avasta meie “Emaga Seiklustesse” purk! See sisaldab mitmekülgseid ja lõbusaid tegevusi, mis on loodud selleks, et saaksite koos oma emaga veeta kvaliteetaega ning luua mälestusi, mis kestavad terve elu.

15 tegevust mida teha terve aasta vältel koos emaga. Iga kuu valige pimesi üks sildike ja tehke antud tegevus kuu jooksul.

Tegevuspurk “Emaga seiklustesse” – Et iga koosveedetud hetk oleks meeldejääv!

Lõõgastav spa-õhtu kodus

Kooskokkamine lemmikroaga

Ühine kunstiprojekt …ja palju muud!

Iga purk on hoolikalt käsitsi valmistatud ning täidetud armastuse ja hoolega, et saaksite oma emaga veeta erilisi ja meeldejäävaid hetki.

Telli juba täna ja kingi oma emale midagi tõeliselt erilist!

 

Vaata ka meie teisi tooteid.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Tegevuspurk “Emaga seiklustesse””

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga