Oma pildiga termos

34,99

Tarneaeg 4-7 tööpäeva

Naudi oma lemmikjooki liikvel olles esmaklassilise reisikruusiga. See on valmistatud roostevabast terasest ja mahutab kuni 739 ml mis tahes jooki – nii kuuma kui külma. See kruus hoiab kuumad joogid kuumana kuni 6 tundi ja külmad joogid külmana kuni 8 tundi. See mahub enamiku autode topsihoidjatesse ja sellel on lekkekindel plastikust kaas.

Kirjeldus

Personaliseeritud termos on valmistatud roostevabast terasest ja BPA-vabast plastikust
Mahutavus: 739 ml
Ülemine läbimõõt: 8,4 × 20 cm
Põhja läbimõõt: 7 × 20 cm
Ainult käsipesu

Mõelge, kuidas see reisikruus võib teie igapäevaelu mugavamaks muuta. Kujutage ette, et alustate hommikut rahulikult, valmistades endale koduses kohvimasinast värsket kohvi, valades selle reisikruusi ja suundudes tööle või hommikusele matkale. Tavaliselt võib teie kohv jahtuda, kui jõuate oma sihtkohta, kuid mitte meie reisikruusi abil. Teie kohv püsib kuuma ja aroomikana, valmis teid ergutama kogu hommiku vältel.

Kui lähete pikkadele autosõitudele, on selle reisikruusi kasutamine eriti mugav. See mahub ideaalselt enamiku autode topsihoidjatesse, nii et saate nautida oma jooki käepärast, ilma et peaksite tegelema tülikate lekkimisprobleemidega. See tähendab ka seda, et te ei pea enam peatuma tanklates või kohvikutes, et osta kallis ja keskkonnale ebasõbralik pakendatud jook. Võtke lihtsalt oma reisikruus kaasa ja nautige oma jooki säästlikult ja mugavalt.

Kui olete loodusesõber või matkahuviline, on see reisikruus just teie jaoks. See mahutab piisavalt vedelikku, et hoida teid niiskena kogu päeva jooksul, ja selle vastupidavus muudab selle ideaalseks kaaslaseks välitingimustes. Võite julgelt matkata, telkida või teha pikki jalutuskäike, teades, et teie jook püsib külmana või kuumana vastavalt teie soovidele.

Kruusil on ka kaasas lekkekindel plastikust kaas, mis tähendab, et saate selle hõlpsasti panna seljakotti või käekotti, ilma et peaksite muretsema lekete pärast. See on eriti kasulik, kui teie päevakava on kiire ja liikuv ning vajate usaldusväärset jookide konteinerit.

Lisaks kõigile nendele praktilistele eelistele ei saa me unustada reisikruusi stiilset välimust. See on saadaval erinevates disainides ja värvides, mis rõhutavad teie isikupära ja stiili. Olgu teie maitse klassikaline, minimalistlik või mänguline, leiate kindlasti reisikruusi, mis sobib teie eelistustega. Samuti on see suurepärane kingiidee sõpradele ja perele, kes hindavad kvaliteeti ja praktilisust.

Kokkuvõttes on meie esmaklassiline reisikruus palju enamat kui lihtsalt jooginõu. See on usaldusväärne kaaslane, mis hoiab teie joogid ideaalses temperatuuris, on vastupidav ja praktiline ning rõhutab teie isikupära stiilse välimusega. Kasutage seda kruusi, et muuta oma igapäevaelu lihtsamaks ja nauditavamaks ning nautige oma lemmikjooke liikvel olles täies mahus.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Oma pildiga termos”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga